TOTAALBoekingen

Groot aanbod

Boeken gaat makkelijk

Gegarandeerd tevreden

Duo en/of trio boeken


O’G3NE


Boekingsinformatie

Tijdsduur:   1 x 30 minuten
Techniek:    tot 350 personen


Gage: Op aanvraag (v.a.)

O’G3NE boeken via TotaalBoekingen.nl

O’G3NE is een meidenband bestaande uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden. De drie zussen zijn hiermee de “voices of Holland”. Samen met Marco Borsato  en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1-hit. Na een superspannende finale maakten de dames het tijdens de slotuitzending ook helemaal waar! O’G3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te winnen.

O`G3NE wint the Voice of Holland

Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes. O’G3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze singles stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland domineerde O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 “Magic”, 2 “Change will come” en op 3 “Emotions”.

O`G3NE Boeken

In de laatste week van 2014 bombardeerde Radio 538 het nummer ‘Magic’ tot alarmschijf, waarna deze als hoogste nieuwe binnenkomer op 23. Begin 2015 ontvingen ze uit handen van Robert ten Brink een gouden plaat voor de single Magic. In 2015 was O’G3NE niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zo stonden o.a. tijdens de Vrienden van Amstel – concerten in A’hoy, werden gevraagd door de Engelse Olly Murs om zijn voorprogramma te verzorgen tijdens zijn Europese tournee in HMH, opende in Koninklijk Theater Carré het 50ste Televiziergala en mogen het jaar afsluiten in met een concerten reeks in Ziggo Dome met hun coach Marco Borsto tijdens de 11 Symphonica Concerten en 5 grote Kerstshows. in 2017 zijn ze ook deelnemers aan de Eurovisie Songfestival met het nummer Lights and Shadows.