TOTAALBoekingen

Groot aanbod

Boeken gaat makkelijk

Gegarandeerd tevreden

Gordon strijkt neer in Rotterdam

13 juni 2017 - De komende dagen is Gordon veel in Rotterdam te vinden. In de havenstad opent hij de derde vestiging van zijn koffietent Blushing. “Ik zal er de komende dagen aan het werk zijn tussen al mijn opnames door”, schreef Gordon dinsdag op Facebook.

Lees verder
Lil'Kleine begint patatzaak in Amsterdam

9 juni 2017 - Lil’ Kleine gaat een frietzaak beginnen op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dat vertelde de rapper in een interview met Grazia. Het is een investering in de toekomst, zo vertelt Jorik, zoals de zanger echt heet in het interview.

Lees verder
Tess Milne zwanger van eerste kindje!

8 juni 2017 - Presentatrice Tess Milne is in verwachting van haar eerste kindje! Dat maakte de actrice donderdag bekend op haar Instagram-account. Onder de foto schrijft Tess: 'Knock Knock..'

Lees verder
Deze celebrity's werden op latere leeftijd pas vader

7 juni 2017 - Amal Clooney is dinsdag bevallen van een tweeling. De kinderen hebben de namen Ella en Alexander gekregen. de 56-jarige George Clooney moet nog wel een beetje bijkomen van de bevalling. Op je 56ste nog vader te worden is niet bepaald jong, maar het lijkt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om op late leeftijd nog een kind te krijgen. 

Lees verder
Dit is de echte voornaam van prinses Amalia

6 juni 2017 - Prinses Amalia is nu 13 jaar, maar ooit groeit ze uit tot koningin Amalia. Toch weten weinig mensen dat onze toekomstige koningin een andere officiële voornaam heeft.

Lees verder
Hoe is het nu met Linda, Roos en Jessica?

2 juni 2016 - Iedereen kan zich Linda, Roos en Jessica nog wel herinneren met het nummer 'Ademnood', maar hoe is het nu met deze vrouwen?

Lees verder
Kim Kötter en Jaap Reesema gaan trouwen

1 juni 2017 - Kim Kötter (34) en Jaap Reesema (32) stappen in het huwelijksbootje. Via het tv-programma Say Yes To The Dress gaat het model op zoek naar een bruidsjurk.

Lees verder
Deze kinderen van bekende Nederlanders treden in de voetsporen van hun ouders

31 mei 2017 - Zo vader zo zoon, het wordt wel eens gezegd! Kinderen van BN'ers kijken vaak op naar hun ouders. Ook staan ze door de beroemdheid van hun ouders zelf vaak in de schijnwerpers. Deze kinderen spreekt dat leventje nogal aan en treden in de voetsporen van hun ouders.

Lees verder
Ex Romeo zanger Milton start solo carrière

30 mei 2017 - Voormalig leadzanger Milton Wijngaarde van R&B formatie Romeo gaat na de recente breuk van het zangtrio solo verder. Enige tijd geleden dook hij de studio in om een aantal nummers op te nemen. Hij  brengt nu zijn eerste solo single uit getiteld ‘Everything’.  Het nummer is geproduceerd door Robert Dorn. Samen met hem schreef Milton ook dit nummer.

Lees verder
Alain Clark zet zinnen op Amerikaans succes

29 mei 2017 - Alain Clark hoopt met zijn nieuwe plaat door te breken in de Verenigde Staten. Aan de voorbereiding zal het niet liggen: Alain werkte de afgelopen 2,5 jaar veelal in Los Angeles aan de opvolger van Walk With Me uit 2014.

Lees verder
Volgende
1-10 van de 111